Λίβερπουλ: Ο Μάικλ Έντουαρντς απέρριψε την πρότασή της

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Μάικλ Έντουαρντς για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά εκείνος -τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο- ήταν αρνητικός. 

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μάικλ Έντουαρντς, απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Άνφιλντ.

Ο Μάικ Γκόρντον, πρόεδρος της ομάδας, τηλεφώνησε στον Έντουαρντς για να του θέσει την ιδέα να καταλάβει έναν ανώτερο ρόλο στον σύλλογο ή εντός της ιδιοκτήτριας εταιρείας FSG, κάτι που θα του επέτρεπε να επιβλέπει την αναδιάρθρωση που λαμβάνει χώρα.

Όμως ο Έντουαρντς ξεκαθάρισε στη συνομιλία -που έγινε το Σαββατοκύριακο, μετά την είδηση-βόμβα της Παρασκευής ότι ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν- ότι δεν θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ.

Ο Έντουαρντς έφυγε επίσημα τον Μάιο του 2022 και τον διαδέχθηκε ο Τζούλιαν Γουόρντ, πρώην βοηθός του. Ωστόσο, αυτός με την σειρά του άδειασε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο τέλος της περιόδου 2022-23.

Ο Γιοργκ Σμάντκε προσλήφθηκε σε βραχυπρόθεσμη βάση για να βοηθήσει την Λίβερπουλ στις καλοκαιρινές μεταγραφές του 2023, αλλά ο Γερμανός θα αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της αγοράς αυτού του μήνα.

Η αποχώρηση του Σμάντκε επιβεβαιώθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση του Κλοπ ότι η σχεδόν εννιάχρονη θητεία του θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Έντουαρντς έκανε ένα ετήσιο διάλειμμα μετά την Λίβερπουλ, αλλά επέστρεψε στο ποδόσφαιρο το 2023 ξεκινώντας την Ludonautics, μια συμβουλευτική υπηρεσία, μαζί με τον πρώην διευθυντή έρευνας του συλλόγου Ίαν Γκρέιαμ.

Η εταιρεία προσφέρει τις δεξιότητες και την εμπειρία της σε ιδιοκτησιακές ομάδες και ομάδες με στόχο την πρόοδο και την επιτυχία εντός και εκτός γηπέδου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα