Άντερσον για Γιουνάιτεντ: «Ας πάρουν τον Νεϊμάρ, που μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Δηλώσεις για την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε ο Άντερσον στη Βραζιλία.

Για την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε στη Globo Esporte ο Άντερσον.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2019, σχολίασε την τακτική των «κόκκινων διαβόλων» στις μεταγραφές, ενώ μίλησε και για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις μεταγραφές: «Σήμερα οι μικρές ομάδες πάνε να παίξουν στο Ολντ Τράφορντ και δεν φοβούνται. Σήμερα ο σύλλογος δεν ξέρει ποιον προπονητή θα βάλει, ποιος τον ελέγχει, είναι χαμός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μερικές φορές κάνει κακές μεταγραφές. Αν πρόκειται να πληρώσεις 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη, δώσε τα για τον Νεϊμάρ, για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Η Γιουνάιτεντ δίνει 70, 80, 90 εκατομμύρια για παράλογους παίκτες. Η απόγνωση του συλλόγου είναι τόσο μεγάλη που νομίζω ότι θα το κάνει για τον οποιοδήποτε».

Για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Προστατέψτε τον. Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο έχει 50 γκολ. Κάποιοι λένε "Α, αλλά είναι στη Σαουδική Αραβία". Ναι, αλλά έχει 50 γκολ.

Δώστε του τρεις ευκαιρίες και στις δύο θα πετύχει ένα γκολ, αυτό είναι γεγονός. Και όποιος παίζει εναντίον του φοβάται. Και σήμερα κανείς δεν φοβάται να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο έφτασε σε μια εποχή που η Γιουνάιτεντ ήταν υπό κατασκευή και του είπαν: "Φύγε από εδώ". Έβαλε 25 γκολ και μετά έφυγε, κάτι δεν πάει καλά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα