Λαουτάρο Μαρτίνες: «Γι’ αυτό μου έδωσαν το παρατσούκλι ταύρος…»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μίλησε για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του στην Ίντερ, τους στόχους του με το σύλλογο τη φετινή σεζόν, αλλά και το προσωνύμιο «ταύρος» που του έδωσαν από νεαρή ηλικία.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, κατά την οποία μίλησε για τη σχέση του με τους συμπαίκτες του στους «νερατζούρι», τους στόχους του με το σύλλογο του Μιλάνου τη φετινή σεζόν, όπως μεταξύ άλλων και το προσωνύμιο «ταύρος» που πήρε από νεαρή ηλικία.

«Προφανώς κάθε τρόπαιο είναι στόχος για έναν σύλλογο όπως η Ίντερ. Όντας μέλος μίας ομάδας αδερφών και φίλων που πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση, είτε κάποιος παίζει είτε όχι, είναι σημαντικό για να προχωράς. Τα τατουάζ μιλούν για μένα, την οικογένειά μου, τη θρησκεία μου ή τη φράση που με χαρακτηρίζει. Χτύπησα το πρώτο μου όταν ήμουν 15 ετών, η μητέρα μου δεν το ήθελε αυτό, είπε πως ήμουν πολύ μικρός. Άρχισα με το όνομα του πατέρα της, του παππού μου. Ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είμαστε μία οικογένεια που άρχισε με πολύ λίγα. Σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, μεγάλωσα πολύ γρήγορα. Μεγαλώνοντας, αντιλήφθηκα πως έπρεπε να ακολουθήσω το μονοπάτι μου, το ποδόσφαιρο. Στην οικογένειά μου υπήρχε πάντα ο αθλητισμός», είπε σχετικά, ενώ για το «ταύρος», τόνισε:

«Όταν πήγα στην Ράσινγκ Κλουμπ, οι συμπαίκτες μου με φώναζαν έτσι επειδή ήμουν πολύ αγριεμένος σε όλες τις μονομαχίες, έτσι βγήκε το παρατσούκλι αυτό. Η φράση "ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό", λέει αυτά που πέρασα μικρός, αλλά και κάποιες μελλοντικές φράσεις της ζωής μου. Είναι μία φράση με την οποία ταυτίζομαι και την οποία κουβαλώ πάντα μαζί μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα