Γκούλιτ: «Ο Εμπαπέ θα είναι το νέο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ρουντ Γκούλιτ μίλησε για τη φημολογούμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δικό του σχόλιο για την φημολογούμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος του ποδοσφαίρου, Ρουντ Γκούλιτ, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «AS».

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης σε καλεί, λες ναι τις περισσότερες φορές, δεν λες όχι. Καταλαβαίνω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχουν τον καλύτερο παίκτη, γι' αυτό επέλεξαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους παίκτες αυτού του διαμετρήματος.

Και καταλαβαίνω ότι ο Εμπαπέ πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ήδη κερδίσει πολλά με την Παρί Σεν Ζερμέν , αλλά θέλει το Champions League και σκέφτεται ίσως ότι δεν θα συμβεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει εκεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια καλή ομάδα, αλλά είναι εκεί για πολύ καιρό και θα θέλει να αλλάξει.

Οι Γκαλάκτικος δεν κέρδισαν πολλά, παιζόταν από τη Φέγενορντ, την Αϊντχόφεν ή την Μίλαν. Αυτό συνέβη και με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είχαν τους τρεις καλύτερους στην επίθεση (σ.σ: Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ) αλλά μπορεί να υπάρχει μόνο ένας καπετάνιος σε ένα σκάφος. Μόνο ένας. Όταν φτάσει ο Εμπαπέ, θα είναι το αφεντικό. Θα είναι ο υψηλότερος στην ιεραρχία. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο νέος όσο αυτός και σε έναν άλλο τελικό Μουντιάλ έβαλε και τρία γκολ (σ.σ: με την Αργεντινή το 2022)», είπε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα