Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες της «τιτανομαχίας» στο «Άνφιλντ»

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν στο «Άνφιλντ» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, στην τελευταία «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Κλοπ και Γκουαρντιόλα στην Premier League.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται σήμερα (10/3, 17.45) τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» για την 28η αγωνιστική της Premier League, σε ένα κομβικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που συνεχίζουν τη μάχη τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην κατηγορία.

Ένα παιχνίδι που έχει παράλληλα και τη δική του ξεχωριστή σημασία και για έναν ακόμα λόγο, αφού θα είναι και η τελευταία «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα σε επίπεδο αγγλικού πρωταθλήματος, μετά την απόφαση του Γερμανού να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κόκκινων» στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ - Μπράντλεϊ, Κουανσά, Φαν Ντάικ, Γκόμες- Σομποζλάι, Έντο, ΜακΆλιστερ-Ντίας, Έλιοτ, Νούνιες

ΠΑΓΚΟΣ: Άντριαν, Σαλάχ, Χάκπο, Τσιμίκας, Ρόμπερτσον, Κλαρκ, ΜακΚόνελ, Ναλό, Κούμας

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον - Γουόκερ, Στόουνς, Ακάντζι, Στόουνς, Άκε-Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Φόντεν- Άλβαρες, Χάαλαντ

ΠΑΓΚΟΣ: Ορτέγα, Μορένο, Γκόμεθ, Ντίας, Γκβάρντιολ, Κόβασιτς, Νούνες, Μπομπ, Ντοκού


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα