Ντόρτμουντ: Οι δύο επιλογές για τη μονιμοποίηση του Σάντσο

Το σχέδιο της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να εξασφαλίσει τα πλήρη δικαιώματα του Τζέιντον Σάντσο το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ικανοποιημένους έχει αφήσει ο Τζέιντον Σάντσο τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τις εμφανίσεις του στο σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Βεστφαλοί θέλουν να κρατήσουν μόνιμα τον Άγγλο μεσοεπιθετικό και να εξασφαλίσουν τα πλήρη δικαιώματά του. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν καταστρώσει ένα διπλό σχέδιο, με την ελπίδα να έρθουν σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η πρόταση που θα καταθέσουν στη Γιουνάιτεντ θα είναι να ζητήσουν επέκταση του δανεισμού του παίκτη για έναν ακόμα χρόνο με οψιόν αγοράς του το 2025, ήτοι ένα τέλος πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μάντσεστερ.

Ο άλλος τρόπος είναι να προσφέρει η Ντόρτμουντ τον Ντόνιελ Μάλεν ως έμψυχο αντάλλαγμα, ώστε να μειώσει σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ για τον Σάντσο. Ο Μάλεν έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν 13 γκολ και 4 ασίστ σε 31 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις και στο παρελθόν οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, ο Σάντσο είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και τον παραγκωνισμό του στην αγγλική ομάδα λόγω της κόντρας του με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα