Γιουβέντους: Δυσαρέσκεια για Αλέγκρι

Στις τάξεις της Γιουβέντους δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και έτσι έχει προκύψει θέμα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους δεν διανύει και την καλή περίοδό της και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε βαθμούς απέναντι στην Αταλάντα για την Serie A.

Οι φίλοι των «μπιανκονέρι» δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και έτσι έστρεψαν τα βέλη τους κατά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους είχε δηλώσει ευχαριστημένος από τον πόντο που πήρε κόντρα στην Αταλάντα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Ο άλλοτε επιθετικός της Γιουβέντους δήλωσε: «Στήριζα τον Μαξ αλλά τώρα βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν, τα μηνύματα είναι ανησυχητικά. Κατά τη γνώμη μου ο προπονητής της Γιουβέντους δεν μπορεί να λέει αυτά που είπε ο Αλέγκρι μετά την ισοπαλία. Δεν μπορείς να λες ότι κέρδισες ένα πόντο σε σχέση με τη Μπολόνια. Είναι ο προπονητής της Γιουβέντους, δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Γιατί αν τα πεις στέλνεις και ένα λάθος μήνυμα στα αποδυτήρια. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται στη Γιούβε», ανέφερε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα