Έντο: «Είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»

Ο Γουατάρου Έντο χαιρέτισε τον «απίστευτο» Αλέξις Μακ Άλιστερ και την «καταπληκτική» ατμόσφαιρα του Άνφιλντ μετά την ισοπαλία (1-1) της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή.

Οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν μια συγκλονιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους πρωταθλητές της Premier League, με το πέναλτι του Μακ Άλιστερ να ακυρώνει το γκολ του Τζον Στόουνς για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ στην κούρσα του τίτλου, πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ μόνο στην διαφορά τερμάτων, και ένα βαθμό μπροστά από τη Σίτι με 10 παιχνίδια να απομένουν.

Στη συνέχεια, ο Γουαταρού Έντο, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο παίκτης του αγώνα για την απόδοσή του, αναφέρθηκε σε μια αξιοσημείωτη, μπροστά σε ένα κοινό που «άγγιξε» τους 60.000 θεατές.

«Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική», δήλωσε ο Ιάπωνας διεθνής. «Φυσικά ήθελα να κερδίσω για τους οπαδούς μας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ κακό, νομίζω.

[Στο] δεύτερο ημίχρονο, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Σίτι, κατά τη γνώμη μου. Οπότε ναι, είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Φυσικά μπορέσαμε να σκοράρουμε μόνο μία, αλλά ο τρόπος που παίξαμε, με το πώς δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, νομίζω ότι ήταν εκπληκτικό. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Ο Έντο συνέχισε να αποτίει φόρο τιμής στον Μακ Άλιστερ, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς και στους Κόνορ Μπράντλεϊ και Τζαρέλ Κουάνσα, τους οποίους εμπιστεύτηκε ο Κλοπ σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν.

«Είναι απίστευτος», είπε για τον Μακ Άλιστερ. «Προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ειδικά όταν έχουμε την μπάλα. Έχω ένα πολύ καλό συναίσθημα μαζί του.

Και αυτοί οι νεότεροι παίκτες [παρήγαγαν] μια καταπληκτική απόδοση. Τώρα [οι] τραυματίες παίκτες επιστρέφουν, σιγά-σιγά, οπότε νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αυτή τη στιγμή».

Ο Έντο συνέχισε: «Στο τέλος της σεζόν, αυτός ο ένας βαθμός μπορεί να είναι σημαντικός. Αυτό είναι που θέλουμε να πούμε. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε [έτσι] και να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα