Ο πρώτος σε εμφανίσεις στην Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ

Ο Σλοβάκος μέσος συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν πέρασε ένας χρόνος από την μέρα που ο Μάρεκ Χάμσικ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, χθες ο Σλοβάκος μέσος συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι και πέρασε πρώτος στην λίστα.

Η χθεσινή αναμέτρηση της Νάπολι με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε 1-1 αλλά είχε κάτι το ξεχωριστό για την ομάδα και συγκεκριμένα για τον αρχηγό της. Ο Μάρεκ Χάμσικ αγωνίστηκε χθες και συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις ως «παρτενοπέι» και ξεπέρασε τον Τζουζέπε Μπρουσκολότι ο οποίος είχε 511.

Ο Σλοβάκος μέσος πριν 11 μήνες περίπου και συγκεκριμένα στις 23 Δεκέμβρη του 2017 σκόραρε το τελευταίο γκολ στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Σαμπντόρια και «έγραψε» το τελικό 3-2 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Serie A. Με το γκολ αυτό, όχι μόνο έδωσε την νίκη στην Νάπολι, αλλά πέρασε πρώτος στην λίστα με τους σκόρερ της Νάπολι διαχρονικά. Ο Μαραντόνα είχε «τα ηνία» με 115 γκολ αλλά ο Χάμσικ τον προσπέρασε εκείνο το βράδυ φτάνοντας στα 116 τέρματα.

Μέχρι σήμερα, ο Μάρεκ Χάμσικ σε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι έχει πετύχει 120 γκολ και έχει «φτιάξει» άλλα 110 και όλα αυτά μέσα στα 11 χρόνια που αγωνίζεται ως «παρτενοπέι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα