Σούπερ Καπ Τουρκίας: Το… μπαλάκι στην Γαλατασαράι πέταξε η τουρκική ομοσπονδία

Η Γαλατασαράι θα αποφασίσει αν θα αλλάξει ημερομηνία του Σούπερ Καπ Τουρκίας ανάμεσα με τη Φενέρμπαχτσε που έχει ζητήσει αναβολή λόγω Ολυμπιακού.

Η Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει αίτημα στην τουρκική ομοσπονδία για να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του Σούπερ Καπ, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 7 Απριλίου κόντρα στη Γαλατασαράι.

Τέσσερις ημέρες δηλαδή πριν το ταξίδι της στην Ελλάδα για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό η Φενέρ θα κληθεί να παίξει κόντρα στη Γαλατά.

Το αίτημα εξετάστηκε από την τουρκική ομοσπονδία και ο πρόεδρος, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί απέκλεισε το ενδεχόμενο το ματς να γίνει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 6 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι στις 11 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Conference League.

Η τουρκική ομοσπονδία έριξε το μπαλάκι στην Γαλατασαράι και αν η μεγάλη αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε συμφωνήσει τότε θα αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του Σούπερ Καπ. Διαφορετικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Σανλιούρφα στις 7 Απριλίου. Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε πιέζει έχοντας ως παράδειγμα την αναβολή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από την Super League. Επομένως οι τύχες του Σούπερ Καπ Τουρκίας είναι στα χέρια της Γαλατασαράι και απομένει να φανεί αν έχει τη διάθεση να διευκολύνει τη Φενέρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα