«Δύσκολα θα κρατήσει ο Ερυθρός Αστέρας τον Χουάνγκ»

Ρεπορτάζ στη Σερβία αναφέρουν πως ο Ερυθρός Αστέρας δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει γι' ακόμα μία χρονιά τον Χουάνγκ.

Το καλοκαίρι ο Χουάνγκ Ιν Μπομ αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από τον Ολυμπιακό και τελικά συνεχίζει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Νοτιοκορεάτης έχει γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα του Βελιγραδίου και όπως είναι λογικό στη Σερβία ασχολούνται με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρουν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα δυσκολευτεί αρκετά για να κρατήσει το καλοκαίρι τον Χουάνγκ. Αυτό αναφέρει και τον τίτλο της η ιστοσελίδα mozzartsport. Μάλιστα τονίζει πως το πιθανότερο είναι πως ο Χουάνγκ θα θελήσει και μόνος του να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι επισημαίνουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το θέμα είναι στο χέρι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά δεν είναι καθόλου απλό να κρατήσει τον παίκτη γι' ακόμα μία χρονιά στο σερβικό ποδόσφαιρο.

Δεν αποκλείουν, πάντως το ενδεχόμενο να υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον για τον Χουάνγκ. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που είχε ακουστεί και τον Ιανουάριο, ενώ ο παίκτης ήταν στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα