Σάουθγκεϊτ: «Ασέβεια οι φήμες για Γιουνάιτεντ»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χαρακτηρίζει «ασεβείς» τις φήμες για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν μέσω της προετοιμασίας της Αγγλίας για το Euro 2024.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεσμεύτηκε ότι δεν θα μιλήσει σε κανέναν ενδιαφερόμενο σύλλογο για να αναλάβει πριν από το Euro 2024 του καλοκαιριού, εν μέσω εικασιών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Ο Σάουθγκεϊτ έχει συνδεθεί με την αντικατάσταση του Έρικ Τεν Χαγκ στο Ολντ Τράφορντ - κάτι που χαρακτήρισε ως «εντελώς ασεβές» - αλλά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, πριν από το φιλικό του Σαββάτου με τη Βραζιλία, ότι «ποτέ δεν θα διασκεδάσει» να μιλήσει με οποιονδήποτε άλλον όσο είναι προπονητής της Αγγλίας.

Με τον Σάουθγκεϊτ να έχει συμβόλαιο με την Αγγλία μέχρι το τέλος του έτους και με την απόφαση για το μέλλον του να αναβάλλεται μέχρι το τέλος του Euro, η θέση που έχει δηλώσει ο Σάουθγκεϊτ φαίνεται να αποκλείει την πιθανότητα να αναλάβει δουλειά σε σύλλογο εγκαίρως για την επόμενη σεζόν, επειδή οποιοσδήποτε σύλλογος αλλάξει προπονητή μετά τη σεζόν θα προτιμούσε να το κάνει τον Μάιο ή τον Ιούνιο και όχι τον Ιούλιο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα