Λαπόρτα: «Είπαμε όχι στα 200 εκατ. της Παρί για τον Γιαμάλ»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Λαμίν Γιαμάλ.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Λαμίν Γιαμάλ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.

«Έχουμε τεράστιες προτάσεις για παίκτες όπως ο Γιαμάλ για 200 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είπαμε όχι. Διότι εμπιστευόμαστε απόλυτα το Λαμίν, το αθλητικό πρότζεκτ και δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα. Είμαστε σε διαδικασία οικονομικής ανάκαμψης και βλέπουμε φως στο τέλος του τούνελ. Η ομάδα θα ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα της», είπε σχετικά, ενώ διέψευσε επίσης και τις φήμες τα σενάρια για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ:

«Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφονται ξανά στα ΜΜΕ για τον Φρένκι. Είναι σούπερ χαρούμενος στη Βαρκελώνη και αγαπάει την ομάδα. Το τελευταίο πράγμα που θέλει από την καριέρα του είναι να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν ανησυχώ καθόλου και οι φίλαθλοι να μη δίνουν σημασία στα δημοσιεύματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα