«Σοκαρισμένος ο Λιβάκοβιτς, οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε φοβούνται ότι δεν θα επιστρέψει»

Δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήταν σε κατάσταση σοκ μετά τα επεισόδια με την Τράμπζονσπορ και ήθελε να φύγει από την Τουρκία. Φόβοι από τη Φενέρμπαχτσε ότι δεν θα επιστρέψει μετά την κλήση του στην Εθνική Κροατίας.

Τα επεισόδια στο τέλος της αναμέτρησης της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε αποτελούν καθημερινή επικαιρότητα στην Τουρκία, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως για τα τραγικά συμβάντα στην Τραπεζούντα.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αποκάλυψε τι συνέβη στα αποδυτήρια της Φενέρ εκείνο το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ο οποίος δέχθηκε επίθεση, ήταν σε κατάσταση σοκ και φέρεται να δήλωσε: «Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω εδώ άλλο. Θέλω να φύγω».

Για να τον ηρεμήσουν χρειάστηκε η συμβολή του προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ, αφού φαίνεται πως επηρέαζε και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Κροάτης πορτιέρο τηλεφώνησε στην οικογένειά του, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, προκειμένου να καλμάρει και να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ στη συνέχεια που συναντήθηκε με τους ατζέντηδες του αποφάσισε να συνεχίσει στην Τουρκία.

Το δημοσίευμα βέβαια της Hurriyet κάνει λόγο για φόβους της Φενέρμπαχτσε ότι με την κλήση του στην εθνική του ομάδα μπορεί να αποφασίσει να μην επιστρέψει στην Τουρκία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα