Φενέρμπατχσε: Στις 2 Απριλίου η απόφαση για το αν θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αποκάλυψε ότι την προσεχή Τρίτη (2/4) θα αποφασίσει ο σύλλογος για το αν θα αποσυρθεί από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά τις κινήσεις της Φενέρμπαχτσε και το αν τελικά θα αποφασίσει να αποσυρθεί από το τουρκικό πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ.

Ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Αλί Κοτς, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Φθάσαμε εδώ γιατί ομαλοποιήσαμε την… ανωμαλία. Στις 2 Απριλίου θα συζητήσουμε στην έκτακτη γενική συνέλευση όλες τις πιθανότητες. Συναντηθήκαμε με όλους τους χορηγούς μας, λάβαμε τη γραπτή έγκρισή τους και θα είναι μαζί μας εκεί όπου κι αν βρισκόμαστε.

Έχουμε μπροστά μας τρία σενάρια, το κακό, το χειρότερο και το πιο χείριστο. Είναι επίσης δυνατό να υποβιβαστούμε στην χαμηλότερη κατηγορία, να κατέβουμε πιο σωστά, να σταματήσουμε τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για λίγο ή να αγοράσουμε μία ομάδα στο εξωτερικό. Αλλά όλα αυτά θα φανούν και θα συζητηθούν στη συνέλευση.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποια κίνηση θα κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά εγγυώμαι ότι δεν θα ενεργήσουμε σαν να μην συνέβη τίποτα.

Μας λένε να ηρεμήσουμε, είμαστε εξαιρετικά ήρεμοι. Έκανα μια δήλωση αφού μίλησα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μας για ώρες. Αυτά τα λόγια δεν ειπώθηκαν μετά από μία ξαφνική απόφαση ή εν μέσω θυμού. Δεν μπορούν να μας τιμωρήσουν. Ακόμα κι αν το κάνουν, θα πληρώσουν το τίμημα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα