Ισπανία: Εισήγηση για φυλάκιση 2,5 ετών στον Ρουμπιάλες

Ο Λουίς Ρουμπιάλες εξακολουθεί να έχει σοβαρά δικαστικά προβλήματα στην Ισπανία εν αναμονή της επιστροφής του στη χώρα. 

Ο Λουίς Ρουμπιάλες είναι κατηγορούμενος για τα οικονομικά σκάνδαλα στην ισπανική ομοσπονδία στην περίοδο της θητείας του ως πρόεδρος, αλλά υπάρχει πάντα στην επιφάνεια και το ζήτημα με το φιλί στην Τζένι Ερμόσο μετά τον τελικό του Μουντιάλ του 2023.

Η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση πρότεινε φυλάκιση 2,5 ετών για τον Ρουμπιάλες θεωρώντας πως είναι ένοχος για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης.

Επιπλέον ζήτησε να μπει σε επιτήρηση για τα επόμενα δύο χρόνια και του απαγορευτεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια τόσο η επικοινωνία με την Ερμόσο όσο και την πλησιάζει σε ακτίνα 200 μέτρων.

Ο Ρουμπιάλες παραμένει στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου εργάζεται μετά την αποπομπή του από την ομοσπονδία και έχει ενημερώσει τις αρχές ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία τον ερχόμενο μήνα.

Κατηγορούμενοι για ξαναγκασμό της Ερμόσο να χαρακτηρίσει το φιλί συναινετικό θεωρούνται οι Άλμπερτ Λούκε, αθλητικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας, Χόρχε Βίλντα, τότε προπονητής της γυναικείας ομάδας και Ρούμπεν Ριβιέρα, διευθυντής μάρκετινγκ της ομοσπονδίας. Η εισαγγελία πρότεινε 1,5 χρόνο φυλάκισης στον καθένα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα