Ματέους: «Η Λεβερκούζεν μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα των Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα»

Ο Λόταρ Ματέους σύγκρινε τη φετινή Λεβερκούζεν με την Μπαρτσελόνα την περίοδο που αγωνίζονταν οι Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα.

Το εγκώμιο της Λεβερκούζεν υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο έπλεξε σε δηλώσεις του ο Λόταρ Ματέους και τη σύγκρινε με την Μπαρτσελόνα την περίοδο που αγωνίζονταν οι Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα.

Οι «ασπιρίνες» παραμένουν αήττητες στη φετινή Bundesliga και λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος έχουν ξεφύγει με δέκα πόντους στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

«Παρακολουθώ το ποδόσφαιρό τους, την ταχύτητά τους, την ηρεμία τους με τη μπάλα στα πόδια... Και απλά διασκεδάζω. Θα μπορούσα να μιλάω μισή ώρα για αυτούς. Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Μέσι. Και όμως είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Για μένα, αυτή τη στιγμή, είναι η πιο δυνατή ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. Δεν θέλω να την συγκρίνω με την Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Σίτι αλλά η Λεβερκούζεν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω δει από την αρχή της σεζόν», είπε ο Ματέους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα