Ραούλ Μπράβο: Απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες

Αίσιο τέλος είχε για τον Ραούλ Μπράβο η υπόθεση με τους στημένους αγώνες τη διετία 2017-19, μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών.

Στο συρτάρι μπήκε τελικά η υπόθεση «Oikos» με στημένους αγώνες στο ισπανικό ποδόσφαιρο, μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών. Ο δικαστής αποφάσισε να βάλει τελικά στο συρτάρι την υπόθεση, με τον Ραούλ Μπράβο, που είχε μπλεχτεί εκείνη την περίοδο να αθωώνεται πλέον από τις κατηγορίες.

Οι κατηγορίες αφορούσαν τα παιχνίδια Σαρίνιενα-Καρίνιενα (2017), Ουέσκα-Ταραγόνα (2018), Χετάφε-Βιγιαρεάλ (2-2) και Βαγιαδολίδ-Βαλένθια (0-2), ωστόσο ο δικαστής έκρινε ότι οι συνομιλίες που οι εμπλεκόμενοι μίλαγαν για πληρωμές σε παίκτες ήταν ανεπαρκείς.

«Η υπόθεση Oikos απορρίφθηκε. Η αστυνομία ανεπίσημα μου είπε τότε ότι η υπόθεση ήταν νεκρή. Έβλαψαν τη ζωή μου κι αμαύρωσαν το όνομά του, προκαλώντας ζημιά στην οικογένειά μου και σε φίλους. Χωρίς απόδειξη και με κάποιες επινοημένες ενδείξεις. Για όσα έκαναν εναντίον ενός πολίτη, τώρα λαμβάνω την είδηση ότι κλείνουν την υπόθεση. Ευχαριστώ που με ανακατέψατε», είπε ο Μπόρχα Φερνάντεθ, που ήταν και αυτός στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα