Ρούντιγκερ: Μήνυση για τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τον ISIS

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ρούντιγκερ μετά τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τον ISIS.

Μήνυση κατέθεσε στην Εισαγγελία του Βερολίνου ο Αντόνιο Ρούντιγκερ κατά του δημοσιογράφου, Γιούλιαν Ράιχελτ, ο οποίος συνέδεσε τον άσο της Ρεάλ με τον ISIS!

«Για όλους εκείνους που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τον ισλαμιστικό χαιρετισμό του Ρούντιγκερ ως ισλαμιστικό χαιρετισμό: η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος αποκαλεί αυτή τη χειρονομία "το δάχτυλο του ISIS" και βλέπει στον δείκτη ένα σαφές σημάδι του ισλαμισμού», έγραψε ο Ράιχελτ.

Ο Ράιχελτ αναφέρεται σε μια ανάρτηση του Ρούντιγκερ ως χαιρετισμός για το Ραμαζάνι με τη λεζάντα να λέει: «Είθε ο Παντοδύναμος να δεχτεί τη νηστεία μας και τις προσευχές μας».

Μιλώντας στη «Bild» ο έμπειρος αμυντικός εξήγησε ότι: «Η χειρονομία που χρησιμοποίησα ονομάζεται "ταουχίντ". Στο Ισλάμ, αυτό θεωρείται σύμβολο της ενότητας και της ενότητας του Θεού. Η χειρονομία είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο και μόλις τις τελευταίες ημέρες το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών την έχει χαρακτηρίσει ως μη προβληματική».

«Ως ευσεβής μουσουλμάνος, ασκώ την πίστη μου, αλλά παίρνω σαφείς αποστάσεις από κάθε είδους εξτρεμισμό και κατηγορίες για ισλαμισμό. Η βία και η τρομοκρατία είναι απολύτως απαράδεκτες. Υπερασπίζομαι την ειρήνη και την ανεκτικότητα», πρόσθεσε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα