Τσάμπι Αλόνσο: «Το Λεβερκούζεν είναι το μέρος για εμένα, εδώ θα μείνω!»

Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει το καλοκαίρι είτε στη Λίβερπουλ, είτε στην Μπάγερν Μονάχου.

Από το πρωί της Παρασκευής (29/3) υπήρχαν οι πληροφορίες ότι οι Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου τσάμπα «λιγουρεύονται» τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο τους. Κι αυτό, γιατί ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει την απόφασή του να παραμείνει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο 44χρονος προπονητής επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγες ώρες αργότερα, ότι αποφάσισε να παραμείνει στη «BayArena» και να μην αφήσει τη Λεβερκούζεν, με την οποία πάει φέτος ολοταχώς να κατακτήσει τη Bundesliga. Είναι στο +10 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, μετρώντας 22 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 26 αγωνιστικές!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα μια συνάντηση σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα μείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το μέλλον μου, χρησιμοποίησα αυτή την διακοπή για να πάρω την απόφασή μου. Αυτό εδώ είναι το μέρος για εμένα».
«Τώρα πια είναι όλα ξεκάθαρα και μας μένουν δύο μήνες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχo, λα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι' αυτό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα