Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Μην αγοράζετε εισιτήρια για το Σούπερ Καπ, να περιμένετε έως τις 2 Απριλίου»

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς με νέες του δηλώσεις αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποχωρήσει από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το… σίριαλ με τη Φενέρμπαχτσε καλά κρατεί στην Τουρκία. Από το ματς με την Τραμπζονσπόρ και μετά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αλλά το θέμα είναι πως και η επίσημη Φενέρ δεν κάνει τίποτα για να… σβήσει το θέμα. Αντίθετα το φουντώνει συνεχώς με τον πρόεδρο του κλαμπ, Αλί Κοτς να πρωτοστατεί σε αυτή την ιστορία.

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» με νέες του δηλώσεις αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη ημέρα και παραπέμπει στη Γενική Συνέλευση στις 2 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Φενέρ δήλωσε χθες: «Η ομοσπονδία έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου. Εμείς δεν βάλαμε τα δικά μας προς πώληση. Καλώ τους φίλους της Φενέρμπαχτσε να μην αγοράσουν εισιτήρια για τις 7 Απριλίου. Μην οργανώσετε κανένα ταξίδι. Να περιμένετε το απόγευμα της Τρίτης (2/4)», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα του από τις εγχώριες διοργανώσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα