Η γαλλική αστυνομία απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών της Μπενφίκα

Οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν θα ταξιδέψουν στη Μασσαλία για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, διότι το απαγορεύει η γαλλική αστυνομία.

Γι' ακόμα μία φορά οι γαλλικές αρχές απαγορεύουν την είσοδο οπαδών αντίπαλης ομάδας στη Μασσαλία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα η γαλλική αστυνομία δεν επιτρέπει σε οπαδούς της Μπενφίκα να ταξιδέψουν στις 18 Απριλίου στη Μασσαλία για τον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Η αστυνομία φοβάται σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στη Μασσαλία. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τους «No Name Boys», τους φίλους της Μπενφίκα, οι οποίοι διατηρούν στενές σχέσεις με Κροάτες της Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι Γάλλοι έλαβαν υπόψη τους και όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι με την Τουλούζ όταν οι οπαδοί της Μπενφίκα προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της πόλης. Κάτι ανάλογο φυσικά αναμένεται να γίνει και στις 11 Απριλίου, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες όταν και οι Πορτογάλοι δεν θα επιτρέψουν την μετακίνηση των Γάλλων στη Λισαβόνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα