Με την Κ19 η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε στο Super Cup με τη Γαλατασαράι και πράγματι έχει κατεβάσει την Κ19.

Το είπε και το έκανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν κατέβηκε να παίξει στον τελικό του Super Cup Τουρκίας με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Τα «καναρίνια» αντιδρούν για το γεγονός πως η ομοσπονδία δεν ανέβαλλε το παιχνίδι της όπως είχε ζητήσει, πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Conference League. Επίσης την αντίδραση της Φενέρ προκάλεσε και ο μη ορισμός ξένου διαιτητή.

Η Φενέρμπαχτσε πάτησε το γήπεδο της Σανλιούρφα με παίκτες της Κ19 και η ενδεκάδα που ανακοινώθηκε είναι η εξής: Φουρκάν, Μουσταφά Ερμί, Εφεκάν, Γιουσούφ, Ουμιτσάν, Μουχάμετ, Γκορκέμ Ιμπραχίμ, Κερέμ, Μουχάμετ Ζέκι, Εμιρχάν και Τσαγκρί. Όλοι τους είναι παιδιά 18 και 19 ετών. Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε βρίσκονται μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Σανλιούρφα και έκανε την εξής δήλωση: «Η Φενέρμπαχτσε ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες της να κερδίσει το τρόπαιο και αυτό το έκανε για να επαναστατήσει ενάντια στις αρχές και στις αδικίες που έχει υποστεί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα