Μπάγερν: Σενάριο για Κλόζε αντί Τούχελ ενόψει Άρσεναλ

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν σε περίπτωση ήττας από την Άρσεναλ, με τον Μίροσλαβ Κλόζε να αναλαμβάνει ως το τέλος της σεζόν.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπάγερν μετά την ήττα με 3-2 στο πρωτάθλημα από την Χάιντενχαϊμ, που κράτησε τους Βαυαρούς στο -16 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβερκούζεν.

Και όλα αυτά, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι των πρωταθλητών με αντίπαλο την Άρσεναλ (9/4) στα προημιτελικά του Champions League.

Δημοσιεύματα στη Γερμανία σημειώνουν ότι το πρώτο ματς με τους «κανονιέρηδες», στο Λονδίνο, θα είναι κομβικό για το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν, αφού σε περίπτωση ήττας των Βαυαρών τότε ο ίδιος θα δει την πόρτα της εξόδου από το σύλλογο.

Η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τα αποτελέσματα, με την «AbendZeitung» να σημειώνει παράλληλα πως στο σενάριο ήττας από τους λονδρέζους τότε ο Μίροσλαβ Κλόζε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν ως το φινάλε της σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα