Νάγκελσμαν: Μπάγερν και εθνική Γερμανίας περιμένουν την απόφασή του

Μέσα στο Απρίλη αναμένεται να αποφασίσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αν τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ή αν θα ανανεώσει στην εθνική Γερμανίας.

Κομβικός θα είναι αυτός ο μήνας για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αφού σύμφωνα με την «Bild» θα πάρει μια οριστική απόφαση για το προπονητικό του μέλλον ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 36χρονος τεχνικός βρίσκεται αυτή την στιγμή στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και προετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro 2024 που θα φιλοξενήσει η χώρα το καλοκαίρι.

Παράλληλα όμως, το όνομά του βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνεχίζει να αναζητά τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ, μετά την απόφασή της να λύσει τη συνεργασία της με τον τελευταίο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Όπως τονίζει η «Bild» μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες ο Νάγκελσμαν θα πάρει την οριστική του απόφαση για το αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο των Βαυαρών ή αν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας για να μείνει στα «πάντσερ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα