Μεταγραφή Νεϊμάρ: Το «στοπ» της Παρί σε Ζάχαβι για τα 10,7 εκατ. στην Κύπρο

Μέσω του Football Leaks, ο "Spiegel" αναφέρει πως χωρίστηκαν τα ποσά για τους μάνατζερ που είχαν άμεση επαφή στην μεταγραφή των 220 εκατομμυρίων ευρώ του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Με το ποσό των 10,7 εκατομμυρίων ευρώ πληρώθηκε ο Πίνι Ζαχαβι από την συνεργασία που είχε με τον πατέρα του Νεϊμάρ και τους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην ομάδα του Παρισιού.

Ο Ζάχαβι έχει καταγωγή από το Ισραήλ και είναι άνθρωπος που δουλεύει όσο μπορεί μακρυά από το φως της δημοσιότητας καθώς σπάνια χρησιμοποιεί τα social media. Ο Ισραηλινός μάνατζερ κάνει δουλειές και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατη την απόκτηση μανατζερικών δικαιωμάτων του Τάσου Δουβίκα ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά το deal με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο πατέρας του Νεϊμάρ προτίμησε εκείνον για να διαπραγματευτούν τους όρους συμφωνίας με τους ανθρώπους της Παρί για την μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί. Ο Ζάχαβι «έβγαλε» 10,7 εκατ. ευρώ από την συμφωνία ως προμήθεια συν 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τα Football Leaks, το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι το πως πληρώθηκε ο Ζάχαβι από την επικείμενη συμφωνία. Ο "Spiegel" μέσω των Football Leaks αναφέρει πως ο Ισραηλινός μάνατζερ ήθελε να κατατεθούν τα λεφτά του σε εταιρία στην Κύπρο όμως η διοίκηση της Παρί δεν συμφώνησε και εν τέλει κατέληξαν στο να μπουν τα λεφτά του στο Ισραήλ και μάλιστα με την φορολογία του Ισραήλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα