Ανόρθωση: Έφυγαν δυο επιθετικοί - Έρχεται και άλλη αποχώρηση

Δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ έρχεται και νέα αποχώρηση.

Στην Ανόρθωση έχουν ήδη βγει εκτός πλάνου για την επόμενη χρονιά δυο ποδοσφαιριστές ο Σεκού Γκασάμα αλλά και ο Σέρτζιο Καστέλ.

Απόφαση ασφαλώς που έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και με την αδυναμία της διοίκησης να πληρώσει τα συμφωνηθέντα ποσά για την επόμενη περίοδο καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνία και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ασφαλώς το πλήγμα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι μεγάλο γιατί και οι δυο ποδοσφαιριστές έδειξαν πως μπορούν αλλά και μπορούσαν να προσφέρουν σαφώς περισσότερα στον επόμενο χρόνο της παρουσίας τους στην Ανόρθωση.

Από την άλλη η Ανόρθωση θα ξεφορτωθεί ένα ποσό μισού εκατομμυρίου για τον επόμενο χρόνο και αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της οικονομικής εξυγίανσης που θα επιχειρηθεί από την διοίκηση του Ανδρέα Σάντη και των συνεργατών του.

Ένας ακόμα παίκτης που θα ολοκληρώσει σύντομα την διαδρομή του στην Ανόρθωση αν βρεθεί η χρυσή τομή είναι και ο Μουσοντά, δεν είναι εύκολη περίπτωση, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την Μεγάλη Κυρία για ακόμη δυο χρόνια.

Πηγή: shootandgoal.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα