Λίβερπουλ: Κορεό και ενός λεπτού σιγή για το Χίλσμπορο

Η Λίβερπουλ θα αποτίσει φόρο τιμής στους 97 φιλάθλους που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Χίλσμπορο, ενόψει της 35ης επετείου, την Κυριακή (14/4).

Στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ για την Premier League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι οπαδοί της θα ετοιμάσουν κορεό στο πέταλο πριν από τη σέντρα για να θυμηθούν τους 97 υποστηρικτές που έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα των γεγονότων που συνέβησαν στον ημιτελικό του FA Cup με τη Νότιγχαμ Φόρεστστις 15 Απριλίου 1989.

Θα κυκλοφορήσει αναμνηστική έκδοση του matchday program και αφιερώματα θα προβληθούν σε οθόνες γύρω από το γήπεδο.

Στο πλησιέστερο στην επέτειο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας Γυναικών της Λίβερπουλ, εναντίον της Μάντσεστερ Σίτιπριν από δύο εβδομάδες, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι παίκτριες φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη σεβασμού.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου, οι παίκτες και το προσωπικό όλου του συλλόγου θα σιγήσουν στις 15.06 για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 97 ανδρών, γυναικών και παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Η 15η Απριλίου είναι μια σημαντική και οδυνηρή ημερομηνία στην ιστορία του συλλόγου και μια ημερομηνία που φέρνει την Λίβερπουλ μαζί σε μνήμη και σκέψη για να θυμηθούν τους 97 που έχασαν τη ζωή τους και να μοιραστούν την αγάπη και την υποστήριξη προς τις οικογένειές τους, τους επιζώντες και όλους όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα