Νότιγχαμ Φόρεστ: Την επόμενη εβδομάδα η ακρόαση της έφεσης για το -4

Την επόμενη εβδομάδα (22/4 έως 26/4) θα εκδικαστεί η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών που της επιβλήθηκε στο πρωτάθλημα.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την έφεση που κατέθεσε ο σύλλογος για την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών που του επιβλήθηκε λόγω της παραβίασης των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας.

Οι «ξυλοκόποι» βρίσκονται μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με έναν πόντο λιγότερο από την Λούτον που βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης και θέλουν να τους επιστραφούν οι πόντοι ώστε να απομακρυνθούν από τη διακεκαυμένη ζώνη στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το διάστημα από 22 ως 26 Απριλίου θα εκδικαστεί η έφεση της ομάδας, η οποία σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου υπερέβη το όριο κατά 40 εκατομμύρια.

Μάλιστα, αρχικά επρόκειτο να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, ωστόσο έδειξε «εξαιρετική συνεργασία με την επιτροπή» με αποτέλεσμα η «καμπάνα» να μειωθεί στους τέσσερις πόντους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα