Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Πρέπει να δώσουμε τα πάντα στα τελευταία έξι ματς»

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ επέμεινε ότι η Λίβερπουλ πρέπει και θα «τα δώσει όλα» στα έξι τελευταία παιχνίδια της Premier League της σεζόν.

Οι φιλοδοξίες των «κόκκινων» για το Europa League σταμάτησαν στην προημιτελική φάση το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η νίκη με 1-0 στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει τον αποκλεισμό με 3-1 στο συνολικό σκορ. Ο αποκλεισμός από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα σημαίνει ότι η μοναδική εστίαση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον το πρωτάθλημα και, βραχυπρόθεσμα, το ταξίδι στην έδρα της Φούλαμ την Κυριακή.

Μιλώντας μετά τον αγώνα στο Μπέργκαμο, ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ εξέφρασε την επιθυμία εντός της ομάδας να αποσπάσει ό,τι μπορεί από τις τελευταίες εβδομάδες της περιόδου 2023-24. «Ήρθαμε εδώ με στόχο να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό στο τέλος της ημέρας», δήλωσε ο Άγγλος διεθνής.

Με έξι αγώνες να απομένουν στην Premier League φέτος - και στη θητεία του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ- οι «κόκκινοι» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

«Μετά το παιχνίδι μιλήσαμε αρκετά θετικά για το υπόλοιπο της σεζόν, μας απομένει ένας μήνας και πρέπει να τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ.

«Αυτό θα κάνουμε, θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι πια στα χέρια μας, αλλά πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για να επωφεληθούμε αν οι ομάδες κάνουν λάθη.

Έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι που πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε [την Κυριακή]. Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, τρία εκτός έδρας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε αποτελέσματα και αυτός είναι ο στόχος μας τώρα.

Γι' αυτό σε τέτοιες βραδιές πρέπει να μαθαίνεις γρήγορα και να ξεκαθαρίζεις τη σκόνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απόψε, να γυρίσεις σπίτι σου, να αναρρώσεις και να ξαναρχίσεις την Κυριακή»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα