Ολυμπιακός: To ξεχωριστό επίτευγμα του ακούραστου Κουτσίδη (vid)

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να πανηγυρίσει δύο ιστορικές προκρίσεις ως μέλος του Ολυμπιακού.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» πανηγυρίζουν άλλη μία τεράστια επιτυχία του συλλόγου.

Ο λόγος για την παρθενική πρόκριση της Κ19 στον τελικό του UEFA Youth League. Οι Νέοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν τον δρόμο της πρώτης ομάδας και απέκλεισαν στα πέναλτι την σκληροτράχηλη Ναντ.

Στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε ο Ισίδωρος Κουτσίδης. Ο νεαρός στόπερ ηγείται της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού και αποτελεί ένα από τα «διαμαντάκια» της ακαδημίας του συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν στο ταλέντο του Κουτσίδη και γι' αυτό άλλωστε βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/4) στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιστράτευσε τον Κουτσίδη στην αποστολή. Ο νεαρός αμυντικός ταξίδεψε στην Τουρκία και πανηγύρισε από τον πάγκο την σπουδαία πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Conference League.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς ο Κουτσίδης κλήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κ19 για τον ημιτελικό τη Ναντ. Χωρίς να κοιμηθεί ο νεαρός αμυντικός ταξίδεψε το πρωί για τη Νιόν της Ελβετίας και λίγες ώρες μετά πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα με τους Γάλλους.

Ο ταλαντούχος στόπερ άφησε στην άκρη την κούραση και την ταλαιπωρία των ταξιδιών και ήταν «βράχος» στην άμυνα παίζοντας με τη σειρά του καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του UEFA Youth League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα