Πως έχουν τα θέματα προγραμματισμού στην Πάφο FC

Στην Πάφο προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού και στο μυαλό τους είναι στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στον τελικό του Κυπέλου Κύπρου.

Ασφαλώς όμως έχει ξεκινήσει δειλά δειλά και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά με τους Τανκοβιτς αλλά και τον Ικόκο να είναι τα πρώτα ονόματα με τα οποία έχουν συζητήσει ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου FC ο Ιταλός Cristiano Giaretta.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας τόσο με τον Τάνκοβιτς αλλά και με τον Ικόκο σε αυτές τις πρώτες συζητήσεις έχει φανεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να παραμείνουν και οι δυο στην Πάφο.

Αυτό για το οποίο έχουν δεσμευθεί και οι δυο πλευρές παίκτες και Πάφος FC είναι πως αμέσως μετά τον τελικό οι διαπραγματεύσεις θα μπουν στην τελική ευθεία. Η θέληση της Πάφου είναι να μείνουν και οι δυο παίκτες στο δυναμικό της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που μάθαμε είναι πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πάφο παρουσιάζουν και οι περιπτώσεις του Ρουζ αλλά και του Ζάζα.

Οι δυο παίκτες είναι δανεικοί στην Πάφο και ήδη αυτό που μαθαίνουμε είναι πως από την Πάφο θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να ανανεωθεί η υποσχετική των δυο παικτών και να μείνουν στο Στέλιος Κυριακίδης και για την νέα περίοδο.

Για τον Ρουζ η Πάφος θα πρέπει να μιλήσει μέ την Έμπολι που έχει παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και αυτό που λένε είναι πως ειδικά σε αυτή την περίπτωση θα παίξει μεγάλο ρόλο και ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής.

Πηγή: Shootandgoal.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα