Premier League: Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-4 : Σε λειτουργία το… τούρμπο

Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε στο Μπράιτον (0-4), μείωσε σε απόσταση ενός βαθμού την απόσταση από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και έχει και ματς λιγότερο στην Premier League

Δεν είχε όρεξη για… αστεία η Μάντσεστερ Σίτι στην αποστολή της στο Μπράιτον. Στο εξ’ αναβολής ματς της 29ης αγωνιστικής της premier League, οι «γαλάζιοι» έκαναν πάρτι (0-4) πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και μείωσαν την απόσταση από την Άρσεναλ στον έναν βαθμό (77 έναντι 76).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μάλιστα έχει ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους προπορευόμενους «κανονιέρηδες» και θεωρητικά αυτή είναι που έχει και το πάνω χέρι για την υπεράσπιση του τίτλου. Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης με την Μπράιτον δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική.

Ο φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με γκολ που πέτυχαν οι Ντε Μπρόινε (17’), Φόντεν (26’, 34’) και Άλβαρεζ (62’). 17 γκολ χει βάλει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος η Σίτι ! Στον αντίποδα οι «γλάροι» έχουν ήδη… πετάξει για καλοκαιρινές διακοπές και με δύο βαθμούς σε πέντε παιχνίδια παραμένουν ακούνητοι στο μέσον της κατάταξης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα