Κύπρος: Δεν άρεσε ο ορισμός Μενέλαου – Αντίδραση και ενέργειες από την Πάφο

Το ματς Άρης-Πάφος είναι πάρα πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος και ο χθεσινός ορισμός της διαιτητικής ομάδας φέρνει αντίδραση.

Έγκυρες πληροφορίες που έχει το PROTATHLIMA αναφέρουν ότι δεν άρεσε στην αφού το γεγονός ότι δεν ορίστηκαν ξένοι σε ένα τόσο σημαντικό ματς, όπου ο Ντομένικο Μεσσίνα επέλεξε καθαρά κυπριακή διαιτητική ομάδα. Επίσης δεν άρεσε και η επιλογή του Μενέλαου Αντωνίου, καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν λόγοι που δεν έπρεπε να τοποθετηθεί σε αυτό το ματς.

Στην Πάφο χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα εσωτερικά και με κάποιες παραστάσεις διαμαρτυρίας που έγιναν προς την πλευρά της ΚΟΠ. Για το συγκεκριμένο παράπονο είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, ο οποίος δεν πήρε θέση. Αλλαγή της διαιτητικής ομάδας δεν πρόκειται να υπάρξει, το ματς θα γίνει με τους διαιτητές που ορίστηκαν, όμως στην Πάφο κρατούν το παράπονο και τις παραστάσεις που έγιναν, αναμένοντας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα δημιουργηθεί οποιοδήποτε ζήτημα με τη διαιτησία του ντέρμπι.

Η διαιτητική ομάδα που ορίστηκε είναι η εξής:

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Φελλάς Κωνσταντίνος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Πηγή: protathlima.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα