Πιόλι: «Είναι σαφές ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα»

Μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Γιουβέντους, στην οποία η Μίλαν είχε μηδέν σουτ στο στόχο, ο Στέφανο Πιόλι μίλησε στα ΜΜΕ και μοιράστηκε τις σκέψεις του για την εμφάνιση.

Ήταν όντως ένα ανιαρό παιχνίδι στο Τορίνο, καθώς και η Γιουβέντους και η Μίλαν έδειχναν αρχικά να αρκούνται στην ισοπαλία, δεδομένης της κατάστασης που επικρατούσε στη βαθμολογία. Όμως, ενώ οι «μπιανκονέρι» άρχισαν τελικά να πιέζουν για τη νίκη, η Μίλαν συνέχισε να δυσκολεύεται και έτσι δεν είχε ούτε ένα σουτ στο στόχο.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανο Πιόλι μοιράστηκε τις σκέψεις του για την εμφάνιση των «ροσονέρι».

Αναλυτικά:

Μετά από τόσο περίπλοκες εβδομάδες, πήρατε τις απαντήσεις που περιμένατε;

«Διανύουμε μια ευαίσθητη στιγμή, αντιδρώντας έτσι, με αυτή την επιθυμία να θυσιαστούμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που ήθελε να πλησιάσει στη βαθμολογία, νομίζω ότι τα παιδιά ερμήνευσαν πολύ καλά τον αγώνα. Ωστόσο, όσον αφορά το τελείωμα και το τελευταίο τρίτο, αλλά νομίζω ότι θυσιάσαμε πολλά για να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ήταν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, δεν είχαμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, ήταν μια καλή αντίδραση».

Πώς θα βρει κίνητρο η Μίλαν σε αυτό το φινάλε της σεζόν;

«Δουλεύουμε πάνω στην περηφάνια και την επιθυμία μας να τα πάμε καλά μέχρι το τέλος, στον επαγγελματισμό μας. Φοράμε μια σημαντική φανέλα, πρέπει να τα πάμε καλά σε αυτά τα τέσσερα ματς. Θα έχουμε τρία εντός έδρας και ένα ακόμη εδώ στο Τορίνο απέναντι στο Τορίνο. Πρέπει να τα πάμε καλά μέχρι το τέλος, το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στους οπαδούς και στον σύλλογο».

Για την τακτική...

«Η αριστερή τους πλευρά έχει έμπειρους, εξειδικευμένους παίκτες. Προσπαθήσαμε να τους μετακινήσουμε λίγο αλλάζοντας κάποιες θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, μετά στο δεύτερο ημίχρονο η ενέργεια έπεσε λίγο και η Γιουβέντους έβαλε πολλούς επιθετικούς και μας συνέτριψε. Αμυνθήκαμε με πολύ πνεύμα και αποφασιστικότητα. Το να μην χάσουμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα