Λίβερπουλ: Δεν το κουνάει ο Σαλάχ!

Στην Λίβερπουλ είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την παραμονή του Μοχάμεντ Σαλάχ και τη νέα σεζόν.

Η Λίβερπουλ είναι απόλυτα βέβαιη ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραμείνει αυτό το καλοκαίρι στο Άνφιλντ και σχεδιάζει με βάση το ότι θα είναι μέλος της ομάδας της για την επόμενη σεζόν.

Ο 31χρονος επιθετικός πλησιάζει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του και έχουν αυξηθεί οι εικασίες ότι θα αποχωρήσει από τους «κόκκινους».

Όμως ο Σαλάχ δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι θέλει να αποχωρήσει, κάτι που «παντρεύεται» με την επιθυμία της Λίβερπουλ, και αναμένεται να παραμείνει στο Άνφιλντ.

Ο Αιγύπτιος διεθνής συνέχισε να συνδέεται με μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία μετά την επιδίωξη της Αλ Ιτιχάντ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η άποψη στην ιεραρχία της Saudi Pro League (SPL) είναι ότι ο Σαλάχ επιθυμεί να περάσει άλλη μια αγωνιστική περίοδο με τη Λίβερπουλ.

Αν και το ενδιαφέρον τους δεν έχει εκλείψει, είναι λιγότερο θερμό από ό,τι ήταν όταν η SPL επένδυε σημαντικά σε νέες υπογραφές το περασμένο καλοκαίρι και η Αλ Ιτιχάντ στόχευε τον Σαλάχ για να αποτελέσει στην αιχμή του δόρατος της εκστρατείας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αν ο Αιγύπτιος εξτρέμ δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ή δεν δεσμευτεί αλλού, η SPL ίσως προτιμήσει να επικεντρωθεί στον Σαλάχ το 2025, όταν θα είναι 33 ετών και δεν θα υπάρχει κόστος μεταγραφής.

Την κατάσταση αυτή θα κληρονομήσει ο νέος αθλητικός διευθυντής Ρίτσαρντ Χιουζ - μαζί με το μέλλον του αρχηγού των «κόκκινων» Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του υπαρχηγού Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν ταυτόχρονα με εκείνο του Μο Σαλάχ.

Αυτά είναι μεταξύ των θεμάτων που θα εξεταστούν μόλις οριστικοποιηθεί ο διορισμός του Άρνε Σλότ ως διαδόχου του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Σαλάχ διέπρεψε για άλλη μια φορά το 2023-24, συγκεντρώνοντας 29 γκολ σε 49 συμμετοχές για σύλλογο και χώρα σε όλες τις διοργανώσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα