Τσέλσι: Αποχωρεί ο Τιάγκο Σίλβα (vid)

Ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν.

Ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η αποχώρηση του Σίλβα από την Τσέλσι μετά από τέσσερα χρόνια ήταν αναμενόμενη, αλλά ο 39χρονος επιβεβαίωσε την απόφασή του με βίντεο που αναρτήθηκε στα επίσημα κανάλια του συλλόγου.

Ο Σίλβα μετακινήθηκε στην Τσέλσι με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει αγωνιστεί 151 φορές με την ομάδα της Premier League, βοηθώντας την να κατακτήσει το Champions League το 2021.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι «σκοπεύει να επιστρέψει μια μέρα». Δεν ανακοίνωσε, ωστόσο, ότι τερματίζει την καριέρα του ως παίκτης που ξεκίνησε το 2002.

«Ήρθα εδώ με την πρόθεση να μείνω μόνο για ένα χρόνο και τελικά έγιναν τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Σίλβα. «Όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου.

Οι γιοι μου παίζουν για την Τσέλσι, οπότε είναι πηγή μεγάλης υπερηφάνειας να είμαι μέλος της οικογένειας της Τσέλσι - κυριολεκτικά επειδή οι γιοι μου είναι εδώ. Ελπίζω να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους εδώ, σε αυτόν τον νικηφόρο σύλλογο, στον οποίο πολλοί παίκτες επιθυμούν να γίνουν μέλος.

Νομίζω ότι σε ό,τι έκανα εδώ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών, έδινα πάντα τα πάντα. Αλλά, δυστυχώς, όλα έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ένα οριστικό τέλος. Ελπίζω να αφήσω την πόρτα ανοιχτή, ώστε στο εγγύς μέλλον να μπορέσω να επιστρέψω, έστω και σε άλλο ρόλο εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Ο Σίλβα αντιμετωπίζει μια μάχη για να αγωνιστεί ξανά με την Τσέλσι μετά τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 με την Άστον Βίλα το Σάββατο.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια της Τσέλσι είναι με τη Γουέστ Χαμ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Μπράιτον πριν υποδεχτεί την Μπόρνμουθ στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα πιθανό εντός έδρας αντίο για τον Βραζιλιάνο.

«Πρέπει να τον αξιολογήσουμε μετά το αυριανό παιχνίδι», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά την αποχώρηση του αμυντικού στις καθυστερήσεις στο Villa Park.

«Είναι ένας πόνος στη βουβωνική χώρα του, ο οποίος ήταν παρόμοιος με αυτόν της Πάλας».

Η Τσέλσι αγωνίζεται στη συνέχεια το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Τότεναμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα