Το κοινό που έχουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στα πλέι οφ

Τελικός πρωταθλήματος το Σάββατο 11 Μαΐου, με το ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει.

Τελικός πρωταθλήματος το Σάββατο 11 Μαΐου, με το ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει.

Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς αλλά το ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία καθώς μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα στην χρονιά.

Πάντως ρίχνοντας μία ματιά στα προηγμένα στατιστικά που έχει στην κατοχή του το SHOOTANDGOAL, βλέπουμε ένα κοινό στοιχείο σε ότι αφορά τις δύο ομάδες στα 9 παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα στα πλέι οφ.

Ότι και οι δύο ομάδες λοιπόν, έχουν δεχθεί πολύ λιγότερα τέρματα σε ότι αφορά τα Expected Goals (xG) των αντιπάλων τους σε αυτά τα παιχνίδια.

Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη διαφορά σε αυτό το κομμάτι καθώς έχει δεχθεί 7 τέρματα στα πλέι οφ μέχρι τώρα την ώρα που το xG των αντιπάλων του ήταν στο 14.3, δηλαδή σχεδόν 7μιση τέρματα (7.3) περισσότερα από όσα πραγματικά δέχθηκε!

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει δεχθεί 4 τέρματα την ώρα που το xG των αντιπάλων της είναι ακριβώς στο 10, δηλαδή δέχθηκε 6 γκολ λιγότερα από όσα δείχνει η ποιότητα των ευκαιριών των αντιπάλων της σε αυτά τα παιχνίδια!

ΠΗΓΗ: shootandgoal


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα