Είναι πολλά τα ερωτηματικά που υπάρχουν στην Ανόρθωση για την νέα περίοδο

Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό η νέα χρονιά για την Ανόρθωση με τα ερωτήματα να είναι πολλά που απαιτούν λύσεις αλλά και απαντήσεις για τον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας.

Πρώτα από όλα ποιοι θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, η λύση μάλλον θα προκύψει από τις διεργασίες που θα γίνουν κυρίως από άτομα της Λεμεσού αλλά και από πρώην παράγοντες της ομάδας που είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά.

Ερώτημα δεύτερον και ίσως να είναι πιο σημαντικό, ποιος θα είναι ο προϋπολογισμούς για την καινούργια περίοδο. Αυτό θα κληθούν να το απαντήσουν τα άτομα που θα αναλάβουν τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το πλέον φρόνιμο είναι να μην γίνουν σπάταλες, σουταρισμένος προϋπολογισμός που θα βασιστεί στα έσοδα της ομάδας.

Ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας; Καλό ερώτημα αλλα όλα θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ακριβός ο προϋπολογισμούς της ομάδας. Ο Οκκάς πάντως δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει το είπε ο ίδιος αλλά τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχουν τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πηγή: Shoothandgoal.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα