Aνόρθωση: Σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό - Προέχει το θέμα του γηπέδου

Μάχη για να βρεθούν τα χρήματα για το γήπεδο δίνουν στην Ανόρθωση.

Το πρωτάθλημα χρειάζεται ακόμη μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί αλλά στην Ανόρθωση τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μία μάχη με το χρόνο για να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται πρωτίστως για τα κριτήρια που είναι πιο άμεση ανάγκη αλλά και για το γήπεδο.

Έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό και είναι κάτι απόλυτα λογικό καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου θα ξεκινήσει από την αρχή το καλοκαίρι το κτίσιμό της και αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο σημαντικό όπως βρεθούν οι λύσεις να για να μην υπάρχει θέμα με τα κριτήρια, αλλιώς το πρόβλημα που υπάρχει θα γίνει πολύ μεγαλύτερο στη συνέχεια.

Η εκστρατεία για το γήπεδο πάει εξαιρετικά και είναι θέμα χρόνου η πρωτοβουλία των ΜΑΧΗΤΩΝ φτάσει στον τελικό της στόχο που είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ, καθώς αυτή την ώρα οι εισφορές έχουν ξεπεράσει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Όμως αυτό που πιέζει χρονικά είναι τα κριτήρια και εκεί χρειάζεται ένα ποσό πάνω από το ένα εκατομμύριο.

Υπάρχει πίστη στους ανθρώπους της ομάδας ότι θα βρεθούν οι λύσεις ενώ παράλληλα γίνονται οι διοικητικές εργασίες για την επόμενη μέρα και το αμέσως ερχόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

Πηγή: shootandgoal.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα