Άστον Βίλα: Η σιγουριά του Έμερι και η δικαιολογία της κούρασης

Ο Ουνάι Έμερι δεν θέλησε να σταθεί στην κούραση της Άστον Βίλα μετά την ήττα από την Μπράιτον, αλλά και ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε στην έδρα της Μπράιτον, παρόλα αυτά κρατά στα χέρια της την πρόκριση στο Champions League της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του και ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν θέλησε να σταθεί στην κούραση αναφορικά με την ήττα από τους «γλάρους». Πλέον οι «χωριάτες» προετοιμάζονται για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (9/5, 22:00).

Αρχικά είπε: «Δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Χάσαμε, αλλά δεν αξίζαμε περισσότερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το αγωνιστικό σχέδιό τους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες, κόρνερ και πλάγια. Ήταν πιο επικίνδυνοι. Χρειαζόμασταν έναν τερματοφύλακα σήμερα».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Δεν θέλω να πω τίποτα για την Τότεναμ. Η πρόκριση στο Champions League είναι στα δικά μας χέρια. Θέλω να αναρρώσουμε και ανακτήσουμε ενέργεια ώστε να είμαστε φρέσκοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα