Μπάγερν: Δεν το σκέφτεται ο Γκουαρντιόλα, σκέφτονται Τεν Χαγκ

Η Μπάγερν φέρεται να έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στον Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε σκέφτεται επιστροφή στο Μόναχο. 

Μπορεί η Μπάγερν να δίνει την κρίσιμη ρεβάνς με την Ρεάλ στη Μαδρίτη για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αλλά τα σενάρια για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ δεν σταματούν.

Κάποια δημοσιεύματα περί πρόθεσης να πειστεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στο Μόναχο, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνεται ν έχουν βάση ή τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοια διάθεση για τώρα από τον Ισπανό τεχνικό.

Στην Γερμανία φέρνουν ξανά τους Βαυαρούς έτοιμος να προχωρήσουν την περίπτωση του Έρικ Τεν Χαγκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση που ο Ολλανδός δε συνεχίσει εκεί. Κάτι που όλο ακούγεται και όλο δεν επιβεβαιώνεται.

Η Μπάγερν έχει ταλαιπωρηθεί με αυτό το ζήτημα καθώς πολλές από τις προσπάθειές της για διάφορους τεχνικούς (Τσάμπι, Νάγκελσμαν, Ράγκνικ) δεν είχαν αποτέλεσμα. α


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα