Έλιοτ: «Ύμνοι» από τον Κλοπ ενόψει Euro

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ θα ήταν ένα πλεονέκτημα για την Αγγλία στο επερχόμενο Euro 2024 σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πεπεισμένος ότι ο Χάρβεϊ Έλιοτ της Λίβερπουλ έχει «όλα όσα χρειάζεσαι» για να αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για την Εθνική Αγγλίας στο Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Ο 21χρονος επιτελικός μέσος δεν έχει ακόμη χριστεί διεθνής σε ανώτερο διεθνές επίπεδο, αλλά έχει ενισχύσει τις αξιώσεις του για να συμπεριληφθεί στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με μια σειρά από καλές εμφανίσεις για τους «κόκκινους».

Ο Έλιοτ ολοκλήρωσε την εμφάνιση του ως man of the match με ένα εκπληκτικό γκολ στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-2 επί της Τότεναμ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Αν ό,τι κι αν έλεγα θα βοηθούσε τον Χάρβεϊ, θα το έλεγα», επεσήμανε ο Κλοπ.

«Αλλά ξεκινάει μια δημόσια συζήτηση και μετά οι άνθρωποι λένε "τι θέλει να κάνει στο Euro;”.

Ο Χάρβεϊ δεν έκανε τίποτα κακό, αλλά κάποιοι άνθρωποι θα βρουν έναν λόγο και θα πουν 'γιατί να είναι εκεί ο Χάρβεϊ Έλιοτ;'. Ίσως το αγόρι το διαβάσει και νιώσει άσχημα.

Ο Χάρβεϊ βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Αν κάποιος θέλει να τον επιλέξει, έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Θα μπορούσε να πακετάρει μια βαλίτσα σε μια στιγμή, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο Έλιοτ έχει συμπληρώσει 51 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αλλά έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε 25 περιπτώσεις.

«Δεν είναι ότι πάω πίσω και σκέφτομαι τι κάναμε λάθος, αλλά αν μετανιώνω για κάτι είναι ίσως ότι ο Χάρβεϊ δεν έπαιζε αρκετά συχνά», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Κατά τη διάρκεια μιας πολύ έντονης περιόδου τον Ιανουάριο, όταν είχαμε πολλούς τραυματισμούς, έπαιξε πολύ καλά. Δεξιά πτέρυγα, δεξιά μεσοεπιθετικά, ίσως ο καλύτερος παίκτης μας.

Μετά επέστρεψαν παίκτες, πήρε λεπτά εδώ, λεπτά εκεί, δεν ξεκίνησε πια. Αλλά όταν μπήκε στην ομάδα είχε μεγάλο αντίκτυπο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα