Ανταλλαγή Βεράτι - Πογκμπά... «ψήνει» η Παρί!

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 26χρονο Ιταλό μέσο ως αντάλλαγμα για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή τα βρετανικά ΜΜΕ και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει την ευκαιρία της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, αν μείνει στο «Ολντ Τράφορντ», έχει συμπεριλάβει τον διεθνή Γάλλο μέσο στη λίστα με τα ονόματα που θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι και η ομάδα του Παρισιού θα κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Η Παρί δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Η Μάντσεστερ φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει, αν η Παρί δώσει το ίδιο ποσό, περίπου 115 εκατ. ευρώ, που έδωσε η αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα μ' ένα μεταγραφικό «σενάριο», η Παρί είναι έτοιμη να παραχωρήσει, ως αντάλλαγμα, και τον Μάρκο Βεράτι για να πείσει τη Γιουνάιτεντ να της παραχωρήσει τον Γάλλο σταρ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα