Ο Ντε Χέα στη Μάντσεστερ μέχρι το 2020

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα και έτσι ο Ντε Χέα θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιο του Ντε Χέα ενεργοποιήθηκε από την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον οι δύο πλευρές συζητούν για ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο.

Το 2015, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τον Ντε Χέα ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Από την στιγμή όμως που δεν έχουν συμφωνήσει σε ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να σιγουρέψουν την παραμονή του Ισπανού πορτιέρε για ακόμη 12 μήνες.

Όπως φαίνεται η συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμη γιατί ο Ντε Χέα ζητάει περίπου 300.000 λίρες την εβδομάδα ενώ η διοίκηση είχε προσφέρει 275.000 λίρες.

Ο Μουρίνιο μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις μίλησε για τον βασικό τερματοφύλακα του: «Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και αν είσαι μια ομάδα με φιλοδοξίες, χρειάζεσαι τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου και μερικούς τοπ παίκτες ακόμα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα