Αρνείται να παίξει στο «Μπερναμπέου» η Ρίβερ Πλέιτ

Ο Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο με επίσημο έγγραφο έκανε γνωστό πως η Ρίβερ Πλέιτ αρνείται να παίξει τον τελικό με τη Μπόκα Τζούνιορς σε ισπανικό έδαφος.

Τη στιγμή που έχει αποκλειστεί το τηλεφωνικό κέντρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τα χιλιάδες τηλεφωνήματα των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, έφερε τα πάνω - κάτω.

Συγκεκριμένα, ο Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο, με επίσημο έγγραφο, γνωστοποίησε πως η Ρίβερ Πλέιτ αρνείται κατηγορηματικά να παίξει τον τελικό σε άλλο γήπεδο, πόσο μάλλον σε άλλη χώρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρίβερ, στο έγγραφο που υπέγραψε, θεωρεί πως είναι άδικο για την ομάδα του να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο, μακριά από το «Μονουμεντάλ», ενώ ο πρώτος τελικός έγινε κανονικά στο «Μπομπονέρα».

Επίσης, αναφέρει πως δεν φέρει καμία ευθύνη η Ρίβερ για τα όσα διαδραματίστηκαν στις 24/11 στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, ρίχνοντας ευθύνες στην αστυνομία.

Παράλληλα, η CONMEBOL διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στις 9/12 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση της CONMEBOL στον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα