Premier League: Επιτέλους, You Are Walking Alone

Η Λίβερπουλ περίμενε 16 αγωνιστικές για να περάσει στην πρώτη θέση της Premier League και πλέον όλα είναι στο χέρι της.

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ περίμεναν, ήρθε. Η χθεσινή μέρα (08/12) οδήγησε τους «ρεντς» στην εναλλαγή συναισθημάτων κατά της διάρκεια της. Από την χαρά στην συγκίνηση και έπειτα στην «τρέλα».

Τα γκολ που πέτυχε ο Σαλάχ απέναντι στην Μπόρνμουθ έδωσαν στους φιλάθλους της Λίβερπουλ την πεποίθεση πως δεν αργούσε η στιγμή που θα πήγαινε στην πρώτη θέση η αγαπημένη τους ομάδα.

Η κίνηση του Σαλάχ να παραδώσει το βραβείο του «MVP» στον Τζέιμς Μίλνερ συγκίνησε τους πάντες στο Μέρσισαϊντ. Ο Άγγλος συμπλήρωσε 500 συμμετοχές στην Premier League και ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ προχώρησε σε μια πανέμορφη πράξη.

Ο Κλοπ βλέποντας την ομάδα του να επικρατεί πανεύκολα με 4-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ πρέπει να πήγε σπίτι του... με εμφάνιση και κασκόλ της Τσέλσι λόγω της απογευματινής αναμέτρησης στο Λονδίνο ανάμεσα στην ομάδα του Σάρι και την Μάντσεστερ Σίτι.

Μία Μάντσεστερ Σίτι, δημιούργημα του Πεπ Γκουαρντιόλα που «παραδώθηκε» στην ιστορία της. Ποτέ ξανά η Σίτι στην ιστορία της δεν είχε καταφέρει να μείνει αήττητη για 15 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Χθες, πριν την αναμέτρηση με την Τσέλσι, οι «Πολίτες» ήταν χωρίς ήττα για 14 συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας.

Η Τσέλσι δεν άφησε την Σίτι να «σπάσει» το συγκεκριμένο ρεκόρ της. Ο Σάρι πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον Πεπ. Ο Κλοπ όταν έβλεπε τον Νταβίντ Λουίζ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο «γράφοντας» το 2-0 υπέρ των «Μπλε» πρέπει να «πέταξε» από την χαρά του.

Τα πάντα σε αυτήν την αγωνιστική δούλεψαν για λογαριασμό του Γιούρκεν Κλοπ. Εμφατική νίκη της ομάδας του με 4-0, ήττα της Σίτι και επιτέλους η βαθμολογία της Premier League ξεκινάει από την Λίβερπουλ.

Επιτέλους, η Λίβερπουλ βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη και πλέον όλα είναι στο χέρι της αν και σαφώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο δρόμος για την κατάκτηση του τροπαίου είναι μακρύς και με πολλά εμπόδια. Αλλά όπως λένε στις τάξεις των «Ρεντς»... «You'll Never Walk Alone».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα