Διαπρέπει στη Γαλλία ο πανάκριβος Ένγκελς του Ολυμπιακού

Στην κορυφαία ενδεκάδα του γαλλικού πρωταθλήματος ο 25χρονος στόπερ που αγωνίζεται στη Ρεμς με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό το οποίο αφορούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Βέλγους. Δεν έμεινε κανείς στην ομάδα του Πειραιά και φυσικά ένας από τους παίκτες που αποχώρησε ήταν και ο Μπιόρν Ένγκελς. Ο Βέλγος στόπερ είχε κοστίσει κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» και παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρεμς.

Μπορεί στο ξεκίνημα να μην έπαιζε στη γαλλική ομάδα, όμως, με το πέρασμα των αγώνων κέρδισε θέση βασικού και μάλιστα είναι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται. Γαλλικές ιστοσελίδες μάλιστα συμπεριέλαβαν τον Ένγκελς στην κορυφαία ενδεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τιμητικό για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στον Ολυμπιακό και τα πηγαίνει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Ρεμς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας έχοντας δεχτεί 18 γκολ. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η 4η καλύτερη στο Σαμπιονά με τον Ένγκελς να έχει κάνει 15 συμμετοχές.

Φυσικά και τον Ολυμπιακό τον απασχολεί τι κάνει ο ποδοσφαιριστής στο γαλλικό πρωτάθλημα, διότι περιμένει το καλοκαίρι είτε να πουληθεί είτε να τον αξιοποιήσει. Πιθανότερο είναι το πρώτο, αφού ο 25χρονος στόπερ δεν «κόλλησε» στην ομάδα του Πειραιά.

Και επειδή γίνεται κουβέντα για τη Ρεμς σας θυμίζουμε πως εκεί αγωνίζεται και ένας ακόμα πρώην «ερυθρόλευκος». Ο λόγος για τον Αλεξί Ρομαό, ο οποίος πήγε ως ελεύθερος στη Ρεμς και μάλιστα έχει κάνει 18 συμμετοχές με τη φανέλα της.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα