«Μάντσεστερ και Έβερτον θέλουν τον Μανωλά»

«Ο Σίλβα θέλει τον Έλληνα αμυντικό» αναφέρουν δημοσιεύματα.

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν συνάντηση του νέου μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Μίνο Ραϊόλα με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, οι Αγγλοι σημειώνουν την επιθυμία του Μάρκο Σίλβα να πάρει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Ρόμα στην Έβερτον και εκείνος δηλώνει ικανοποιημένος στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, την προσπάθεια να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένει έως το καλοκαίρι για να ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του, αφού όμως πρώτα θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για τον Ιανουάριο.

«Είμαι ικανοποιημένος στην ομάδα που είμαι», είπε στην Manchester Evening News ο Ελληνας διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Δεν περιμένω κανέναν και καμμία πρόταση. Αλλά δεν είναι δική μου η απόφασή».

Όμως «στο παιχνίδι» για την απόκτηση του Μανωλά, τα βρετανικά ΜΜΕ βάζουν και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, που θέλει να βελτιώσει την άμυνα της Έβερτον, όπως σημειώνει η Mirror:

«Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να έχει επιτυχία στην Premier Lerague. Διαθέτει επίσης εξαιρετικές οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες, κάτι που η Έβερτον δεν έχει στην άμυνά της τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Έλληνας είναι ένας φανταστικός αμυντικός, με άριστη ικανότητά να διαβάζει το παιχνίδι. Ο Μάρκο Σίλβα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει τον Μανωλά στο Goodison Park το καλοκαίρι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα