EFL Cup: Προβάδισμα της Τότεναμ, 1-0 την Τσέλσι (vid)

Τα «σπηρούνια» επικράτησαν των «μπλε» με το μίνιμουμ σκορ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του League Cup έκανε η Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης (8/1) απέναντι στην Τσέλσι, κερδίζοντας τους «μπλε» στο λονδρέζικο ντέρμπι με σκορ 1-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής και «χρυσός» σκόρερ για τα «σπηρούνια» ήταν -ποιος άλλος- ο Χάρι Κέιν, ο οποίος στο 25' κέρδισε πέναλτι από τον Κέπα (δόθηκε με τη βοήθεια του VAR) και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε από την άσπρη βούλα.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Τότεναμ να κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1963!

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκατσανίγκα, Ρόουζ, Άλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Γουίνκς (90’ Σκιπ), Σισοκό, Έρικσεν (91’ Γιορέντε), Άλι, Σον (79’ Λαμέλα), Κέιν.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (75’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (63’ Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (79’ Ζιρού), Αζάρ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα